Infraestructures

La Diputació invertirà més de 400.000 euros en l'accés a Mariola per Bocairent

El projecte, en fase de licitació, inclou un nou asfaltat de gran part del tram

La Diputació de València ha tret a licitació per 432.809,33 euros el projecte de millora de la CV-794, després de què el president de la institució, Alfonso Rus, signara l'autorització el 23 d'octubre passat. La carretera uneix Bocairent i Alcoi i travessa el parc natural de la serra de Mariola.

L'actuació preveu una reparació amb beurada bituminosa del ferm dels tres primers quilòmetres, bàsicament d'ascensió, per evitar relliscades i un nou asfaltat amb una capa de quatre centímetres des d'aquest punt fins al límit provincial al punt quilomètric 11,7. Es preveu que els treballs puguen començar el primer trimestre de l'any pròxim.

Per a l'alcalde de Bocairent, Josep-Vicent Ferre, aquesta inversió contrasta amb l'actitud de la Generalitat «que no és capaç ni d'executar una rotonda a la CV-81 que donaria accés directe a la CV-794». Ferre agraeix que la Diputació de València «continue apostant per Bocairent i per la millora del benestar del seu veïnat, sense deixar de banda que aquesta carretera és molt transitada per esportistes i per visitants que volen gaudir d'un dels parcs naturals més emblemàtics dels valencians».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia