Infraestructures

infraestructures

De la Pleta al pla de Masella esquiant amb llum artificial

L'estació ceretana es converteix en el domini esquiable nocturn més gran del Pirineu

L'inaugura Felip Puig

Les xifres són clares: deu quilòmetres esquiables en tretze pistes i set remuntadors. És el tram il·luminat que ha convertit l'estació de Masella en el domini esquiable nocturn més ampli del Pirineu. En concret, es pot esquiar des de la zona de la Pleta (2020 metres) fins al pla de Masella (1.600 metres), amb un desnivell de 420 metres. Les baixes temperatures de la nit ceretana, a més, asseguren esquiar sobre neu pols.

Ahir el conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, va presidir la inauguració de l'enllumenat que ho fa possible. Abans hi havia hagut una baixada de torxes. A part de la inauguració de la il·luminació de les pistes, Masella ha obert una pista vermella nova, la Davallada, homologada per la Federació Internacional d'Esquí per celebrar-hi eslàloms gegants nocturns. Avui es completa la festa: hi ha prevista una cantada de nadales i una festa Flaixback.

Es podrà esquiar amb llum artificial els divendres i dissabtes fins a l'1 de març de l'any vinent, des de dos quarts de set de la tarda fins a dos quarts de deu de la nit. També del 27 al 30 d'aquest mes de desembre i els dies 3 i 4 de gener.

L'esquiada nocturna, a més, du associats altres serveis que ofereix l'estació d'esquí alpí ceretana. En concret, es tracta de l'obertura de l'estadi de la zona de la Pleta, del parc de surf també de la Pleta i de les pistes de Pastors i Pastorets de la zona de debutants del pla de Masella.

Així mateix, estarà obert el restaurant Masella amb especialitats alpines –fondues, raclettes...– i pirinenques, i un punt de creps i begudes calentes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia