Infraestructures

Ontinyent dotarà d'aigua potable la Residència de Discapacitats paralitzada per la Conselleria

L'Ajuntament assumeix la intervenció dins l'últim acord amb Caixa Ontinyent i la Conselleria per posar en marxa les instal·lacions en 2015

L'actuació s'aprofita per instal·lar una canalització que servirà en un futur per dotar d'aigua a vivendes de la zona del Camí Les Boles

L'Ajuntament d'Ontinyent ha iniciat les obres per dotar d'aigua potable la Residència de Discapacitats, finalitzada des de 2010 però pendent de posar-se en marxa: Les instal·lacions segueixen paralitzades a l'espera que la Conselleria les equipe, tal com es va comprometre al conveni signat en 2008 amb l'Ajuntament i Caixa Ontinyent.

Després de repetides protestes per part de l'Ajuntament i dels usuaris d'aquest servei, l'Alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez; el regidor de Política Social, Manuel Ruiz; i el President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, obtingueren a finals de 2013 el compromís de la Consellera de Benestar Social, Asunción Sànchez Zaplana, de la dotació de l'equipament per un import de 200.000 euros, per tal de posar en marxa les instal·lacions en 2015.

Després d'aquest anunci, només quedava pendent la instal·lació de l'aigua, el gas i la llum a la residència, ja que -com es va reconèixer des de la pròpia Conselleria- no tenia sentit dotar d'estos serveis un centre sense previsió de data d'obertura.

D'aquesta manera, es va acordar que cadascuna de les entitat assumiria la dotació d'un servei: de l'aigua es faria càrrec l'Ajuntament, del gas Caixa Ontinyent, i la Conselleria de l'electricitat.

Esta setmana, l'Ajuntament ha iniciat les obres per tal de complir la seua part d'aquest últim acord, unes obres que es preveu que finalitzen abans de la segona quinzena d'abril.

Les obres han de travessar la carretera CV-665, de la qual es titular la Diputació de València, raó per la qual un tècnic de la institució provincial, acompanyat d'un d'Egevasa i dels regidors d'Obres i Política Social, visitaven aquest matí la zona, per tal d'ultimar detalls d'una intervenció que comportarà el tancament alternatiu dels dos carrils de la circulació durant uns dies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia