Infraestructures

INFRAESTRUCTURES

Millora de la C-31 a l'entrada de Verges

La Generalitat amplia el voral en els 800 metres tapant les cunetes

Amb l'actuació es vol millorar-hi la seguretat

La carretera C-31 entre la rotonda d'entrada a Verges i l'enllaç amb la C-31 s'està ampliant amb una actuació que executa la Generalitat i amb què es busca millorar-hi la seguretat. Aquests treballs han consistit a tapar les cunetes per ampliar d'aquesta manera el voral pràcticament dos metres per costat. Al llarg d'aquesta setmana han estat omplint de terra aquestes cunetes que van des de la gasolinera que hi ha al vessant est fins a l'enllaç que condueix a la Tallada.

Aquesta era una zona on hi havia sovint accidents de cotxes que s'havien de rescatar de la cuneta, i ara la sensació de seguretat serà més gran. Les obres, però, han generar les queixes de dos veïns que consideren que la terra que ha servit per tapar les cunetes podria dificultar molt el drenatge de les aigües. L'alcaldessa de Verges, Marta Payaró, estava molesta amb la Generalitat perquè no ha rebut cap comunicació de l'inici de les obres. Territori ha comunicat que els treballs s'haurien d'acabar aquesta mateixa setmana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia