Infraestructures

olot

La cuina de Les Cols, a la universitat basca

Fina Puigdevall, ànima i cuinera del restaurant Les Cols, d'Olot, acompanyada del seu cap de cuina, Pere Planagumà, i els alumnes de segon grau de gastronomia i arts culinàries del Basque Culinary Center de Sant Sebastià, han ofert conjuntament un sopar de gala a l'esmentada facultat universitària, sota el títol Cuinant amb els xefs. En aquest projecte els alumnes han gestionat un sopar per a un total de seixanta comensals i han cuinat vuit plats dels menús de degustació del restaurant Les Cols, que està reconegut amb dues estrelles Michelin. Els beneficis del sopar han estat donats a l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). Recentment, el restaurant Les Cols ha sortit al prestigiós Coquo Food Magazine.

J.C.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia