Infraestructures

Creix la preocupació en Agres per la paralització de les obres de reforma del centre educatiu

L'administració diu que han aparegut imprevistos al sostre de l'edifici

La totalitat dels estaments educatius i polítics de la localitat d'Agres han mostrat la seua preocupació per l'anunci fet per la Direcció Territorial d'Educació d'Alacant al voltant de la paralització de les obres de condicionament i reforma del centre educatiu El Teix d'aqueixa localitat «degut a l'aparició de determinats imprevistos al sostre del col·legi».

Les obres de remodelació tenien previst el seu inici al mes de setembre, però no va ser aíxi fins febrer, fet que va provocar el malestar veïnal ja que les classes estan impartint-se al Centre de Cultura «compartint un espai reduït separat per panells llogats per l'Ajuntament i sense condicions per a un rendiment i seguiment normal de l'activitat escolar, puix la població no disposa d'altre espai alternatiu per a la impartició de les classes».

Josep Manel Francès, alcalde d'Agres, ha demanat informació a la Direcció Territorial sobre el termini més probable per a la finalització de les obres i, en aquest sentit, se li ha comentat que no serà abans de 10 setmanes, pel que la comunitat educativa d'Agres veu perillar la finalització del curs fora del centre educatiu habitual.

Per aquest motiu, tant l'AMPA com l'Ajuntament han assenyalat la seua preocupació per «la burocràcia que comporta aquest entrebanc que farà que s'allargue el procés i, fins i tot, puga quedar-se de manera permanent parat mentre els xiquets i xiquetes d'Agres estudien en un espai sense condicions per al seu normal desenvolupament».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.