Infraestructures

Banyeres preveu el canvi de les canonades d'aigua potable del carrer La Creu

L'obra es realitzarà el darrer trimestre d'enguany per no entorpir els actes festius

El BOP d'Alacant ha publicat recentment l'anunci de licitació per la Diputació d'Alacant de l'obra “Condicionament de paviment de voreres i calçades amb canvi de xarxa d'aigua potable en el carrer La Creu i adjacents de Banyeres de Mariola”, dins del Pla provincial de cooperació a les obres i serveis de competència municipal per a 2014.

El pressupost total base de licitació és de 273.821,23 € amb un termini previst d'execució de tres mesos. La Diputació ha aprovat una subvenció 191.674,86 €, que correspon al 70 % del cost total de l'obra, estant a càrrec de l'Ajuntament el 30% restant, és a dir, 82.146,37 €. L'obra consistirà en la substitució de les xarxes d'abastiment d'aigua potable existents que per la seua antiguitat originen nombroses avaries amb les consegüents pèrdues, i també per estar situades a escassa profunditat. Així mateix, se substituiran les canalitzacions de fibrociment per canonada de fosa dúctil de 80 mm de diàmetre.

La renovació del paviment de calçades i voreres es realitzarà mitjançant la col·locació de paviment imprés en la calçada amb pendent en el centre per a facilitar l'evacuació d'aigües pluvials i en les voreres se substituirà el paviment existent per solera de formigó imprés.Durant l'execució de les obres està prevista la instal·lació d'una xarxa d'aigües provisional a fi d'evitar interrupcions en el servei d'aigua potable.

Degut al fet que pel carrer La Creu discorren la pràctica totalitat d'actes de festes, s'estan realitzant gestions a fi que les obres s'inicien en la segona setmana del pròxim mes de setembre, una vegada finalitzades les festes de La Relíquia, i la seua execució es realitze en l'interval de temps comprés entre La Relíquia i les festes de Nadal amb la finalitat de no entorpir actes com la Cavalcada dels Reis Mags.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia