Veïns de Castellvell reclamen millores per poder rebre el senyal de TDT

Una part del municipi no rep el senyal i ja no sap a qui recórrer

Un grup de veïns de Castellvell del Camp reclama que s'adeqüi el seu repetidor per poder sintonitzar el senyal de TDT. Aquests veïns no poden rebre el senyal de televisió a través del repetidor de la Mussara, ja que la muntanya de Santa Anna els obstaculitza el senyal. El repetidor que utilitzen està situat a la partida de les Serres, i ja els proporciona un senyal de televisió analògic deficient.

Els veïns afirmen que l'Ajuntament sempre ha fet el manteniment d'aquest repetidor i que per això s'hi van dirigir quan es va anunciar l'apagada analògica. El gener de l'any 2008 van presentar la primera reclamació per escrit al consistori, i la resposta de l'Ajuntament va ser que recollissin firmes. Els veïns van recollir 107 firmes i les van adjuntar a una altra reclamació per escrit que van presentar el desembre del 2008.

L'Ajuntament no els va donar cap resposta fins al març del 2009, quan els va comunicar que l'adequació de l'antena era competència de la secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat, i que el govern català se n'encarregaria aviat.

En contactar amb la Generalitat per confirmar la versió de l'Ajuntament, el govern català els va comunicar que no hi havia cap actuació prevista al municipi i que els constava que tot Castellvell del Camp rebia senyal de TDT. Els veïns es mostren decebuts i enganyats per l'Ajuntament, tant per les respostes que ha donat a les seves reclamacions com per la falta d'informació dels últims cinc mesos.

Alguns veïns apunten que adequar l'antena costaria entre 5.000 i 6.000 euros, i que és aquest el motiu pel qual el consistori no ha posat remei a aquest problema.

Quan falten quatre mesos per a l'apagada analògica, als veïns afectats els sembla estrany que «un ajuntament que vol ser tan modern» encara no hagi solucionat el problema.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.