Infraestructures

Nova connexió entre la C-33 i la C-17 a Mollet

Invicat, la concessionària de la C-33, començarà a l'agost les obres de construcció de la connexió directa entre l'autopista i la C-17 per als vehicles que van en direcció nord. Ahir el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, va presentar l'obra acompanyat de responsables d'Abertis i de l'alcalde de Mollet, Josep Monràs (PSC). Quan entri en servei, permetrà un estalvi de temps per als conductors que, per enllaçar amb la C-17, ara han de fer un canvi de sentit a la C-59 o travessar tot el nucli urbà de Mollet. L'actuació, reivindicada des de fa temps, té un cost de 3,75 milions (sense IVA), que assumeix la concessionària, per fer un ramal de 780 metres per connectar les dues carreteres. Els treballs s'han d'acabar entre maig i juny del 2015.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, va assegurar que l'obra resoldrà un enllaç que “era especialment problemàtic” i millorarà la seguretat per als conductors. Per la seva banda, l'alcalde, Josep Monràs, va destacar que afavorirà molt la mobilitat i ajudarà a la dinamització econòmica.

En l'acte, Vila va subratllar la “complicitat” que s'ha aconseguit amb Abertis: l'obra forma part del paquet d'inversions pactat entre la Generalitat i les concessionàries de la C-33 (Invicat) i la C-33 (Aucat) que preveu fer millores valorades en 100 milions fins al 2017.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.