Infraestructures

El nou viaducte de Viladecans a la C-32 s'obrirà d'aquí a pocs dies

Una prova de càrrega és un dels últims passos del nou accés a la nova zona comercial de Ca n'Alemany

El nou viaducte que connectarà l'autopista C-32 amb el nucli urbà de Viladecans s'obrirà al trànsit aquesta primera quinzena de setembre. Es tracta de l'accés a la futura zona comercial de Ca n'Alemany, on l'empresa Neinver construirà un outlet i la companyia Desigual, el centre logístic de distribució per a Europa i la seu mundial de comerç electrònic.

Dijous es va realitzar la prova de càrrega del pont amb 22 camions, que van comprovar la resistència del viaducte. La construcció del viaducte, dissenyat pel despatx d'enginyeria de Manuel Reventós, és imprescindible segons l'Ajuntament de Viladecans per a la urbanització de Ca n'Alemany, sobre la qual passa aquesta estructura. El viaducte, sustentat per tres grans pilars, té 180 metres de llargada i 18 metres d'amplada i es troba a 12 metres d'altura. Per construir-hi el nou accés, a més del viaducte, s'han fet quatre ponts més de petites dimensions sobre els carrers del futur sector d'activitat econòmica, amb els quals també estarà connectat quan estigui urbanitzat.

A partir de l'octubre s'abordarà una nova fase d'urbanització del nou sector econòmic, que conclourà la seva transformació l'any 2017. Aquesta actuació comportarà afectacions a la carretera de la Vila, que es veurà ampliada i amb nous accessos a Ca n'Alemany.

LA XIFRA

180
metres de llargada
té el nou viaducte, que està sustentat per tres grans pilars i té 18 metres d'amplada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia