Infraestructures

Els carrers de Banyeres de Mariola comptaran amb més lluminàries led

L'actuació consistix en la substitució de 158 lluminàries de l'enllumenat públic de vapor de sodi per aquesta nova tecnologia

En l'últim ple ordinari de l'Ajuntament de Banyeres de Mariola s'ha aprovat sol·licitar la inclusió en la convocatòria del Pla provincial d'estalvi energètic, anualitat 2015, de la Diputació d'Alacant, la inversió per a les “Obres de millora d'eficiència energètica en l'enllumenat públic en alguns carrers de Banyeres de Mariola”.

L'actuació consistix en la substitució de 158 lluminàries de l'enllumenat públic de vapor de sodi per tecnologia led i la substitució de la caldera de gas natural per caldera de condensació a gas i instal·lació d'un acumulador per a aigua calenta sanitària en l'Escoleta infantil.

El pressupost és de 150.000€, dels quals 133.690€ corresponen a la substitució de lluminàries. La convocatòria comprén una subvenció del 95 % del total del cost. Amb aquesta inversió s'estima que el menor consum i l'eficiència energètica pot suposar un estalvi anual de 7.476 €.

Esta sol·licitud s'unix a la recent aprovació del projecte d'optimització de l'enllumenat públic de substitució de 145 lluminàries als carrers Serrella, Misericòrdia, Sant Joan, Santa Pola, Buenos Aires, Beneixama, Ángel Torró i Laporta per un valor de 124.033,61 € que subvenciona al 100% la Diputació. Les obres d'este projecte està previst que s'inicien en el termini d'un mes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia