Infraestructures

Compromís per Torrent demana informació sobre l'aparcament Juan Carlos I

l'Ajuntament ha perdut el judici contra la concessionària en primera instància

Compromís per Torrent presentarà una bateria de preguntes sobre la situació legal actual del pàrquing Juan Carlos I, després que els jutjats de primera instància hagen donat la raó als arguments de la concessionària.

El portaveu de Compromís, Vicent Beguer, ha explicat que el govern municipal no ha convocat al seu grup municipal per a explicar-los els motius esgrimits per l'empresa, i que tampoc coneixen el contingut de les al·legacions presentades per l'Ajuntament, si existeixen o no informes municipals, i, finalment, les implicacions econòmiques que poden derivar-se de les gestions passades i futures del pàrquing”.

De l'informe existent del Consell Jurídic Consultiu, Compromís també desconeix el seu contingut, atés que el govern del PP tampoc els ha informat sobre el particular; així Vicent Beguer ha explicat que a la Comissió d'Urbanisme celebrada el dimecres 19 de novembre no se'ls donà cap explicació.

Finalment, i arran la nota de premsa enviada pel PP, on s'advertix que s'està preparant un recurs d'apel·lació contra el litigi perdut en primera instància per l'Ajuntament, des de Compromís s'exigix que s'informe l'oposició en les comissions oportunes i que s'acabe amb la política de fets consumats que practica el Govern Municipal, on l'oposició s'acaba assabentant, pels mitjans de comunicació, sobre assumptes oficials que afecten tota la Corporació, i que haurien de tractar-se de manera transparent als òrgans municipals corresponents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia