Infraestructures

Ryanair unirà Castelló amb Londres i Bristol

La companyia començarà a operar a partir del 15 de setembre des de l'aeroport de la capital de la Plana

L'aerolínia serà la primera a instal·lar-se a l'aeroport de Castelló amb una previsió de transportar 60.000 passatgers l'any

Ryanair començarà a operar a partir del 15 de setembre des de l'aeroport de Castelló amb vols regulars amb destinació Londres Stansted i Bristol, segons ha anunciat la companyia aquest dimecres en roda de premsa. Els vols a Londres tindran tres freqüències setmanals mentre que a Bristol seran dues freqüències per setmana. L'aerolínia serà la primera a instal·lar-se a l'aeroport de Castelló amb una previsió de transportar 60.000 passatgers cada any. Entre aquest dijous i dilluns, Ryanair ha anunciat que posa a la venda places a preus des de 31,99 euros per volar entre el 15 de setembre i el 10 de desembre a ambdues destinacions.

El responsable de vendes i màrqueting de la companyia, José Espartero, ha exposat als mitjans que els vols s'oferiran al llarg de tot l'any i ha remarcat que “permetrà omplir la planta hotelera tant a l'estiu com a l'hivern, fins ara temporada baixa”. Espartero ha afegit que el potencial turístic de Castelló és “un diamant brut per al mercat internacional, un producte a explotar i una terra amb infinites possibilitats”. El directiu ha assenyalat igualment que l'acord és el punt de partida que connecta Castelló amb tot el món a través de Londres.

Segons que ha informat la Diputació de Castelló a través d'una nota de premsa, el mercat britànic va liderar en 2014 l'increment del nombre de viatgers respecte de l'any anterior (un 20,5% més). El director general de l'aeroport de Castelló, Alain Russel, s'ha compromés al seu torn a garantir els requisits de la companyia “perquè el servei siga excel·lent i la puntualitat dels vols es complisca”. El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha celebrat l'arribada de la primera companyia a l'aeroport manifestant que es tracta d'un dia “històric per a consolidar el nostre sector turístic com una baula econòmica de primer nivell”. Moliner també ha remarcat que l'acord no comporta cap compensació econòmica per part de les institucions. “Tenim una infraestructura que té moltíssim potencial i una oferta que és única. Calia el nexe que les connectara, i crec que el nexe hui ve de la mà d'una companyia de la talla de Ryanair”, ha manifestat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.