Un defecte de construcció fa que s'inunde l'escola d'Almoines sempre que plou

Una vegada més, com sempre que plou torrencialment, l'escola pública El Castell, d'Almoines, s'inunda en les mateixes dependències: menjador, passadissos d'accés al menjador, passadís d'infantil i aula de l'alumnat de cinc anys, pati infantil, pista de minitrinquet, consergeria...

Aquesta incidència s'ha comunicat, cada vegada que s'ha produït, a CIEGSA i a l'empresa constructora, sense que s'haja resolt encara el problema. Encara que l'Ajuntament hi ha realitzat obres per pal·liar els efectes de les reiterades inundacions, no han sigut suficients perquè el problema principal es troba en la construcció deficient de l'edifici.

És així com l'associació de mares i pares de l'alumnat del centre, ha realitzat una actuació sobre la Conselleria d'Educació a fi de denunciar per enèsima vegada aquests inconvenients i perquè l'administració autonòmica no recepcione l'obra definitiva fins que no estiguen resoltes les múltiples deficiències detectades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.