Infraestructures

Mulet demana explicacions pel desmantellament del servei ferroviari de Castelló

Denuncia igualment les tarifes i la desaparició dels bitllets d'anada i tornada

El senador de Compromís, Carles Mulet, ha registrat una sèrie de preguntes parlamentàries des del Senat dirigides al Govern Central en les quals es demanen explicacions i implícitament una rectificació respecte al progressiu desmantellament i degradació del servei ferroviari en les comarques de Castelló, i en el mateix sentit ha anunciat esmenes als pressupostos generals de l'Estat per a 2016 exigint més inversions concretes.

Segons Mulet “cada dia usar els trens és més car i complicat, dels trens llançadora directes a Madrid des de Castelló hem passat al fet que la connexió Castelló-Madrid ja no siga directa, sinó que el “més ràpid per a anar en alta velocitat fins a Madrid és anar en rodalies des de Castelló fins a València, canviar d'estació, esperar mínim 50 minuts i agafar l'AVE, amb el que t'acaba costant quasi tant temps com anar en vehicle privat, açò sí, a un preu altíssim, tot açò després de desmantellar els serveis existents de velocitat alta i canviar-los per l'alta velocitat (AVE)

Igualment, segons Mulet, el servei de rodalies s'ha anat desmantellant “teníem un servei exemplar, connexió cada mitja hora entre les dues capitals, que a poc a poc han anat precaritzant.

En aquest segment ferroviari, han eliminat el bitllet d'anada i tornada, han encarint reiteradament les tarifes, eliminant les freqüències i el trajecte que abans es feia en menys d'una hora pot costar ara hora i mitja, sempre amb l'excusa de les obres del corredor mediterrani, quan aquesta política va començar molt abans”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia