Infraestructures

Viladecans enderrocarà el poliesportiu del Centre

La posada en marxa del poliesportiu Podium, a la primavera passada, comportarà l'enderroc del Poliesportiu Municipal del Centre, un equipament que l'Ajuntament considera que està en desús i que ajudarà a finançar l'obra del Podium. La voluntat municipal és vendre el solar que hi quedi lliure a un promotor immobiliari i destinar el benefici de la venda a eixugar el deute de prop de 20 milions que el consistori té amb l'empresa Urbaser, constructora del nou equipament.

El Podium forma part del pla director d'equipaments esportius de Viladecans, amb què es vol dotar la ciutat de tres grans equipaments esportius. Dos ja estan construïts i tenen 8.000 abonats: l'Atrium, que ja té 12 anys, i el Podium, que substitueix el pavelló del Centre i les piscines Joan Masgrau. El primer, com diuen en l'Ajuntament, data dels anys 70 i ha quedat obsolet, i pràcticament en desús des de l'obertura del Podium. Les piscines van quedar malmeses per la ventada del 2009 i tenen problemes d'estanquitat.

L'operació no ha agradat al grup municipal d'ERC, que va presentar una moció a l'últim ple contrària a l'enderroc. La portaveu republicana, Bàrbara Lligadas, considera que els veïns del centre “perdran un equipament públic de proximitat que serà substituït per l'enèsima promoció immobiliària”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia