Infraestructures

Viladecans tindrà un camí millor a la platja

La Generalitat reformarà el tram de 800 metres que quedava pendent

Cinc anys més tard del que estava previst sembla que per fi Viladecans tindrà
un accés reformat al mar. El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha comunicat a l'alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, que la Generalitat abordarà la reforma del tram urbà de la carretera B-204 per millorar-ne la seguretat i dotar la via de carril bici i de vorera. Es dóna la particularitat que la carretera té la titularitat compartida entre l'Ajuntament i la Generalitat, segons el tram.

El consistori va crear el 2007 l'anomenat “camí del mar”, que facilita l'accés al litoral a vianants i ciclistes. Una via de 4,5 quilòmetres, dels quals 800 metres, al tram central, són competència de la Generalitat i que encara no estan reformats. El 2010 es va signar un conveni entre Ajuntament i Generalitat, però el projecte es va aturar per manca de pressupost. Ara, aprofitant que la carretera està tallada per les obres del nou sector industrial de Ca n'Alemany, l'Ajuntament ha instat la Generalitat a completar el tram que falta, ja que la carretera estarà tallada els propers vuit mesos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia