El PSOE de Torrent demana que s'investiguen les deficiències en la nova xarxa d'aigües pluvials del barri dels Caragols

Les darreres pluges han provocat clots en la calçada del carrer Santa Tereseta que dificulten el trànsit rodat i provoquen molèsties al veïnat, segons ha denunciat el grup municipal socialista a l'Ajuntament de Torrent. De fet, no és la primera vegada que un camió ha quedat atrapat en un clot provocat al seu pas per la zona.

Els clots que ara hi apareixen s'originen per la deficient compactació del terreny després de fetes unes obres que desenvolupaven el projecte d'instal·lació de la xarxa d'aigües pluvials dels carrers Sant Lluís Bertran, Santa tereseta i Sant Marcel·lí. Unes obres que van començar el maig passat a càrrec del fons del Pla E d'inversió local.

L'esmentat projecte pretén retallar la concentració d'aigües pluvials procedents de tres col·lectors dels esmentats carrers i gràcies al Pla E ha permés fer-los convergir en un de nou de dos metres de diàmetre que aboca al barranc de Xiva. Els veïns, però, han denunciat en diverses ocasions l'existència de pudor com a resultat d'haver-se connectat els col·lectors de pluvials amb els d'aigües residuals.

També han denunciat que els acabats tenen deficiències visibles, fet aquest que es constata després de les primeres pluges amb l'origen dels clots de certa dimensió per no complir-se les garanties del caixer de sorra i la compactació de la séquia necessària per a la instal·lació del col·lector de grans dimensions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.