Infraestructures

Gespa en condicions a Santa Pau gràcies a un ajut de la Diputació

Els porcs senglars van accedir al camp de futbol i van malmetre en dues ocasions el terreny de joc

L'Ajuntament de Santa Pau ha pogut arreglar els desperfectes que van causar els senglars a la gespa del camp de futbol del municipi gràcies a una subvenció de 2.000 euros de la Diputació de Girona. D'aquesta manera, l'equip local ha pogut iniciar la seva participació en la lliga que li pertoca. Els senglars van arrencar la gespa sobretot a la zona de la porteria més propera al bar del poliesportiu.

Van baixar de les muntanyes de la rodalia aprofitant que la gespa era humida i fresca gràcies als preparatius d'una empresa de jardineria perquè estigués a punt per a la temporada esportiva.

L'alcalde, Josep Companys, ha avançat que, ara, dos operaris que l'Ajuntament de Santa Pau ha pogut contractar gràcies als plans ocupacionals del SOC realitzaran amb la brigada els treballs que calen per tancar el recinte i evitar que els senglars hi tornin a entrar. A més, Companys ha dit que també serà un element dissuasiu més que evitarà robatoris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia