Almoines rebutja un accés a la autopista per no perdre terme municipal

L'obsessió del consistori arriba a tal punt, que es nega que el municipi dispose d'un accés directe a la nova autovia 38 que passarà pel terme per no perdre ni un sol pam de territori. Per això, l'alcalde de la vila, Vicent Ribes, ha demanat una reunió amb el ministre de Foment per fer-li veure les objeccions en relació amb la nova infraestructura.

El govern d'Almoines no ha vist amb bons ulls la construcció de la A-38 com a alternativa per a descongestionar la carretera nacional 332. Per a Ribes, la solució passa per rescatar l'autopista i no per construir cap altra carretera paral·lela a la infraestructura de pagament. Per aquesta raó el govern nacionalista d'aquesta localitat insta el ministeri que no faça cap connexió amb la nova autovia per entendre que hi ha suficient servei amb els enllaços de Gandia, Beniarjó i la Font.

Però a Almoines no totes les formacions polítiques tenen aquest plantejament i, des del Partit Popular, Antonio Olaso ha mostrat el seu desacord davant la decisió de l'alcaldia i afig que «si la infraestructura ha de passar pel terme municipal, cal aprofitar-se'n perquè despenjar-se de l'autovia és una incoherència». Olaso defén l'autovia per entendre que pot millorar l'embós que provoca Almoines per als vehicles que vénen per l'autovia del Morquí i han d'accedir a Gandia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.