Xeraco inverteix més de 90.000 euros en el condicionament dels camins de les Marjals i els Xops

L'Ajuntament de Xeraco invertirà un total de 90.178,17 euros en el condicionament dels dos camins rurals més transitats del municipi, el camí de les Marjals i el camí dels Xops. Aquests dos vials estan ubicats en la zona est del municipi, al costat de la zona agrícola i de marjal de Xeraco.

Cal destacar que aquests dos camins rurals van ser asfaltats a la darreria dels anys seixanta. En l'actualitat es troben prou deteriorats, tant per l'elevat trànsit de vehicles que suporten com per les diverses instal·lacions que s'hi ha fet. De fet, una de les obres finançades a càrrec del pla E a Xeraco ha sigut la renovació de la xarxa de pluvials en dos amplis trams del camí de les Marjals.

Aquestes obres compten amb una subvenció de 54.106,90 euros concedida per la Conselleria d'Agricultura, Pesca i Alimentació. L'Ajuntament de Xeraco, per la seua banda, aportarà dels seus fons propis 36.071, 27 euros més. Segons l'alcalde de Xeraco, Ferran Bofí, «feia diversos anys que sol·licitàvem sense èxit aquesta ajuda a la Conselleria d'Agricultura. Una vegada ha sigut concedida, ja podem dur a terme les obres de condicionament d'aquests camins rurals, molt utilitzats sobretot pels agricultors de Xeraco. Aquesta actuació, junt amb la recent construcció de la xarxa de pluvials en aquest mateix camí, ens permet millorar considerablement una àmplia zona del municipi».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.