Infraestructures

El Masnou desencalla les obres del parc Vallmora

El Masnou desencalla els esculls per reiniciar les obres del parc Vallmora. El desembre es va aturar la construcció del que ha de ser el gran pulmó verd del municipi perquè l'empresa que havia guanyat la licitació, TAU, Ingeniería y Construcciones Especiales SA, va entrar en concurs de creditors i va anunciar que no podia finalitzar les obres.

El govern local va optar per fer una cessió de contracte per buscar una altra empresa que finalitzés les obres i evitar que estiguessin molt de temps aturades, explica l'alcalde del Masnou, Jaume Oliveras (ERC). “Necessitàvem que el jutjat nomenés un administrador concursal, que és el que ha de permetre fer la successió d'empresa”, va dir Oliveras.

La junta de govern del Masnou va aprovar el dijous que l'empresa Coinsa es faci càrrec de les obres del parc Vallmora, després que la companyia entregués la setmana passada tota la documentació i l'autorització de l'administrador concursal. Ara només falta la formalització davant de notari i la signatura del nou contracte per reactivar les obres, que fa dos mesos que estan aturades.“Estava previst que a l'abril s'acabessin i ara s'allargaran dos mesos més, però l'important és que acabin aquest any”, va destacar Oliveres.

El parc Vallmora és un projecte que ve de lluny, ja que l'Ajuntament va adquirir el sòl el 1985.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia