Infraestructures

La variant de la Sala de Puig-reig, en obres

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ha iniciat les obres d'adequació al vial d'1,2 quilòmetres que connecta la carretera C-16, a l'entrada nord de Puigreig, fins al polígon industrial de la Sala. Amb les obres en marxa, l'Ajuntament preveu reobrir la carretera al mes de maig.

El juliol passat, el govern de Puig-reig (ERC) va decidir impedir el pas de vehicles per la variant, després que una pedra de grans dimensions caigués al mig de la carretera. “Era un perill”, ha dit l'alcalde, Josep Maria Altarriba, que ha comentat que, a més, “no va ser un fet puntual sinó un problema que s'arrossegava des del 2011”.

Així doncs, des de l'estiu, Puig-reig ha restat en espera d'unes obres que no han arribat fins ara. Durant aquests mesos, els vehicles estan fent una ruta alternativa passant pel mig del poble. Malgrat tot, es tracta d'una variant utilitzada sobretot per camions i vehicles de gran tonatge i això ha ocasionat algun problema de mobilitat. A principis d'any, per exemple, es va prohibir aparcar en una banda del carrer Pau Casals per facilitar el pas dels camions.

Les obres a la variant consisteixen a sanejar el talús d'on es desprenen les pedres grans i posar-hi una xarxa més resistent, també es clavaran les pedres grans susceptibles de caure i es refarà l'escullera de pedra que aguanta el talús per sota.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia