Infraestructures

L'incendi d'un camió talla durant gairebé nou hores l'autovia A-2 a Mollerussa

Fins a mitja tarda no es va restablir la circulació en els dos sentits de la marxa

Un vehicle de gran tonatge va sortir de la via, va bolcar a la mitjana i va cremar

L'autovia A-2 ahir va estar aproximadament nou hores tallada en els dos sentits de la marxa, a Mollerussa, a causa d'un camió que va sortir de la via, va quedar bolcat a la mitjana i es va incendiar. Per poder facilitar les tasques d'extinció del foc i la neteja de la via a les cinc dotacions de bombers que hi van participar, així com també la retirada del vehicle, es va haver d'interrompre la circulació de l'autovia i es va desviar el trànsit per les calçades laterals. La circulació es va restablir a les 17.10 h en sentit Barcelona i a les 17.45 h en sentit Lleida.

Els fets van passar pocs minuts després de dos quarts de nou del matí, quan per causes que encara no es coneixen, un camió de gran tonatge que transportava carn congelada va bolcar mentre circulava en sentit Barcelona. Segons informaven ahir a la tarda a aquest mitjà els Mossos d'Esquadra, tampoc se sap el motiu que va provocar l'incendi: si va ser derivat del mateix impacte o bé a causa d'alguna avaria del vehicle. Tot i que es tracta d'un accident molt espectacular, amb grans flames i un dens núvol de fum negre, no es va haver de lamentar ferits. Només es va haver d'atendre una persona per ferides molt lleus que no van requerir ingrés hospitalari.

LES XIFRES

9
hores
és el temps que, aproximadament, va estar tallada l'autovia A-2 a Mollerussa en els dos sentits de la marxa
5
dotacions
de bombers van participar en les tasques d'extinció de l'incendi i neteja de la calçada


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia