Infraestructures

Trànsit, a favor de la mitjana a la C-55 per evitar xocs frontals

La directora del Servei Català de Trànsit, Eugenia Domènech, defensa la separació física dels dos sentits de la marxa a la C-55 amb la instal·lació d'una mitjana, després que la plataforma No + Morts a la C-55 hagi reclamat a la fiscalia que investigui si les obres en aquesta carretera són legals i segures. Domènech dóna suport a les obres que el Departament de Territori i Sostenibilitat ha realitzat en aquesta via i ha qualificat la separació de carrils “d'una bona mesura”, més enllà de les reclamacions històriques del territori, a favor del desdoblament. Domènech assegura que el model de separació de carrils és “un element importantíssim” per “limitar els xocs frontals i millorar la seguretat viària”.

Per això afirma que Trànsit està “a favor” del model de separació de carrils de diferent sentit amb una mitjana o elements físics perquè, juntament amb altres mesures, augmenta la seguretat viària i limita els xocs frontals, que tenen “una incidència molt elevada en l'accidentalitat”, uns accidents “amb conseqüències fatals, amb víctimes mortals o ferits greus”.

Les declaracions de Domènech arriben l'endemà que la plataforma No + Morts a la C-55 hagi portat les obres de la via a la fiscalia i hagi tornat a denunciar que la carretera és “una ratera”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.