Infraestructures

Vilassar de Mar arregla el passeig Marítim i l'escullera

Les obres, que tenen un cost d'uns 294.000 euros, les subvenciona la Diputació i es preveu que durin fins a mitjan juliol

El passeig es va malmetre amb la llevantada del novembre del 2014

Una part del passeig Marítim de Vilassar de Mar està tallat perquè s'hi estan duent a terme les obres per reparar una part del paviment que es va malmetre durant la llevantada del novembre del 2014, que també va fer malbé l'escullera situada davant de l'estació de tren. Les obres, que van començar la setmana passada, es preveu que s'allarguin unes quinze setmanes, és a dir, que finalitzin a mitjan juliol. Tot i així, el regidor d'Urbanisme, Àngel Font (ERC), creu que els treballs es podrien escurçar i acabar abans.

En concret, s'actua a 385 metres de longitud del passeig Marítim, la part que va des de la plaça de l'Ajuntament fins a l'espigó de Garbí. En el cas de l'escullera, s'intervé a 410 metres. “S'ha de fer una reconstrucció absoluta de l'escullera i s'ha de substituir tot el paviment del passeig, concretament la part exterior que dóna a l'escullera”, detalla Font. Les peces quadrades del paviment se substituiran per una llosa contínua de formigó amb un acabat lliscat i tenyit.

Aquesta intervenció també servirà per implementar millores. D'una banda, es renovarà la xarxa d'aigua que abasteix les dutxes. De les tres escales d'accés que hi ha a la platja en el lloc on s'actua, dues són de formigó i es canviaran per unes de fusta, explica Font. En la tercera escala, que ja és de fusta, s'arreglaran els taulons malmesos tant dels graons com dels replans. També es milloraran les canalitzacions d'enllumenat i es preveu deixar preparada la instal·lació perquè en el futur s'hi puguin passar els serveis de telecomunicacions.

Aquestes actuacions tenen un cost de 293.946,42 euros, que es financen íntegrament amb una subvenció de la Diputació.

LA XIFRA

293.946
euros
és el cost que tenen les obres per reparar el passeig Marítim i l'escullera malmesos en la llevantada del 2014.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia