Infraestructures

Punt de recàrrega gratuïta de vehicles elèctrics, a Besalú

L'Ajuntament de Besalú ha posat en funcionament un punt de recàrrega de vehicles elèctrics al costat del pavelló poliesportiu. Inicialment, el servei és gratuït per als usuaris, ja que el consistori es farà càrrec de la despesa. A mitjà termini, un cop es comprovi el rendiment del nou equipament, es replantejarà la qüestió del pagament, ha explicat el regidor de Medi Ambient, Albert Serra. És el primer equipament d'aquest tipus que hi ha a la Garrotxa, fora d'Olot, on n'hi ha dos i són de pagament.

Ara mateix hi ha molt pocs vehicles elèctrics a Besalú, però s'espera que de mica en mica en vagi creixent el nombre. Precisament l'Ajuntament –ha avançat Serra– està estudiant la possibilitat d'adquirir-ne un.

Sostenibilitat

El nou servei s'emmarca en la política del consistori besaluenc d'anar fomentant els hàbits sostenibles, ha recordat el regidor. A pocs metres del punt de recàrrega s'està construint la caldera de biomassa que, amb matèria primera procedent dels boscos de la Garrotxa, a partir de l'any vinent donarà servei al pavelló i a l'escola institut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.