Infraestructures

Nous accessos a peu per a l'hospital comarcal d'Olot

L'Ajuntament ha fet netejar els senders que el connecten amb el Pla de Dalt, el Xiprer i les Planotes

Es completa així la millora de la vorera de l'avinguda

Els usuaris de l'hospital comarcal de la Garrotxa d'Olot s'estan acostumant encara al canvi d'ubicació respecte a l'antic equipament, sobretot els veïns de la ciutat. I és que d'haver d'anar al centre han passat a haver de desplaçar-se al sector del Mas Subiràs, als afores. Ara l'Ajuntament d'Olot ha fet un pas més per ampliar les opcions d'accés i ha habilitant la connexió del nou hospital amb els barris del Pla de Dalt, el Xiprer i les Planotes, és a dir, la zona on està enclavat. I ho ha fet aprofitant la xarxa de camins que ja existeix a la zona, alguns trams de la qual són camins de terra.

D'aquesta manera, ha volgut facilitar les coses als usuaris que es poden desplaçar a peu. Per això, a l'aparcament de l'accés principal, hi ha habilitat dues escales amb graons i baranes de fusta, que s'integren al paisatge privilegiat que envolta aquest equipament sanitari. Amb aquestes escales salva el desnivell que hi ha entre l'aparcament i els senders que condueixen als barris esmentats. A més, ha fet netejar la vegetació d'aquests camins per fer que ara sigui més fàcil transitar-hi. Aquesta actuació ha completat la de la urbanització de la vorera de la ronda del Pla de Dalt.

L'Ajuntament d'Olot i la concessionària del transport públic d'Olot han anat introduint també millores a les línies dels autobusos per coordinar-les cada vegada millor amb els serveis de Teisa del Bus Transversal –uneixen Besalú i les Planes d'Hostoles. A part d'ajustar els horaris per incrementar la freqüència de pas, ha creat noves parades al recorregut urbà.

Per altra banda, el govern local també ha anat habilitant places d'aparcament per a cotxes. N'hi ha al sector de l'entrada d'Urgències, també a l'accés principal, que són de temps limitat, i més recentment n'ha fet a l'avinguda que connecta el Pla de Dalt amb el carrer Macià.

LA XIFRA

2
escales
són les que ha fet construir l'Ajuntament d'Olot per accedir des de l'hospital a la xarxa de senders.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia