Infraestructures

700.000 euros per millorar els senyals de la C-55

La Generalitat també actuarà en trams de la C-16c i de l'eix transversal

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat les obres de millora de la senyalització d'orientació a la C-55 entorn de la ciutat de Manresa, una actuació que també abraçarà punts de la C-16c i de l'eix transversal (C-25).

El projecte té un pressupost de 700.000 euros, segons va confirmar ahir l'Ajuntament de Manresa, i preveu millores en un total d'onze interseccions. En concret, es col·locaran 43 senyals nous i s'actuarà de forma parcial en 24 senyals més.

Els treballs ja s'han iniciat aquesta setmana amb la substitució de la senyalització lateral. A mitjan juny, s'instal·laran els nous pòrtics a la C-55, uns treballs que afectaran el trànsit en horari nocturn. És previst que l'obra finalitzi a mitjan mes de juliol. L'Ajuntament ha remarcat que el projecte complementa les millores que s'estan executant a la C-55.

A 182 km/h per la C-55

Els Mossos d'Esquadra van informar ahir de la detenció de dos conductors que van ser caçats per un control de velocitat instal·lat a la C-55 –al terme de Súria– circulant a 182 km/h amb un turisme i a 176 km/h amb una motocicleta, en un tram on la velocitat màxima permesa és de 90 km/h. Els fets van passar el 7 de maig. El motorista va rebre una multa administrativa que suposa una sanció de 600 euros i la retirada de 6 punts del permís de conduir. En el cas del conductor del turisme, la velocitat a la qual circulava era tan elevada que la infracció va ser considerada com a delicte contra la seguretat viària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia