Infraestructures

El pla del port de Blanes, avui al ple

Després dels debats i les al·legacions de veïns, la confraria i els partits polítics, el govern porta a aprovació el text final

L'Ajuntament de Blanes portarà avui a l'aprovació del ple la modificació puntual del pla especial del sistema general portuari de Blanes, que recull bona part de les al·legacions dels veïns de la zona i propostes del club de vela i la confraria. Abans d'arribar a aquest punt, el pla s'ha debatut en diferents jornades amb els sectors implicats. Finalment, segons va explicar l'alcalde, Miquel Lupiáñez, s'han “encaixat perfectament totes les necessitats, recomanacions i al·legacions, amb alguna excepció, i s'ha arribat a un consens ampli”.

Un dels punts que va generar més debat era sobre els usos que havia de tenir la llotja vella, actualment en desús. Tant la confraria com l'Ajuntament s'inclinaven per permetre-hi fer restauració com a suport d'un espai que bàsicament havia de ser cultural i educatiu, però els veïns es van oposar als usos de restauració –al·legaven que seria una font de males olors– i finalment la llotja vella “serà un espai on podrà haver-hi ús pedagògic o educatiu, o relacionat amb la comercialització de productes del port, però mai de restauració”, va dir l'alcalde.

Per altra banda, en el ple d'avui també es preveu aprovar el nou projecte de policia local de Blanes 2016-2019, que preveu que, entre altres coses, pugui fer tasques administratives de suport a diferents departaments del consistori, a banda de polítiques de proximitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona