Alcen per segona vegada a Torrent el paviment del carrer de Sagra

Les obres d'urbanització del carrer de Sagra de Torrent, finançades amb el Fons Estatal d'Inversió Local, tardaran a acabar-se perquè ha calgut alçar de nou el paviment col·locat, ja que no havia quedat plenament pla.

Veïns i comerciants de la zona protesten per la contínua molèstia que provoquen unes obres que estan durant més del compte. Encara hi ha dubtes sobre el remat final d'aquest projecte, l'anivellament general del carrer i el punt en què restaran els brancals de les portes de les cases i dels baixos comercials, perquè si deixen el nivell tal com ha quedat darrerament, hi haurà risc d'inundació en cas de pluges fortes.

Tant els comerciants com els socialistes han sol·licitat una exempció del pagament de l'IBI com a compensació per la demora i les pèrdues que aquesta ha produït.

No es troba el nivell

PERE ROSSELL

La veritat és que d'un temps ençà, alguna cosa està passant a la Casa Gran, perquè tot fa pensar que s'ha perdut el nivell o la plomada de segons quins temes. Darrerament es fan informes sense nivell ni deturador, es tapen els fossats del principal monument del poble i tampoc no tenen nivell, es presenten els nous sistemes de transport individual per al poble i tampoc hi ha mesura quan es decideix tancar l'avinguda perquè l'alcaldessa i el conseller del ram es facen una passejadeta...ja ho veuen; darrerament no hi ha nivell a l'Ajuntament. Fins i tot des que ha hagut canvi de color polític, es troba molt més blau —que ja ho era darrerament— i les polítiques que s'apliquen resulten cada vegada més conservadores i, sobre tot, segons per a quines persones, més estrambòtiques i ancorades a la dreta de la dreta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.