Infraestructures

Vilablareix estrena un ‘skate parc' ideat també pels joves

L'Ajuntament de Vilablareix va inaugurar divendres un skate parc a la població. El projecte el va treballar des del principi l'àrea de Joventut conjuntament amb joves del poble per tal de definir-lo plegats. La instal·lació ha tingut un cost de 25.000 euros i formava part del compromís que Joventut havia adquirit per aquesta legislatura. La regidora d'aquesta àrea, Marta Fusté, ha indicat que el projecte continuarà endavant amb la col·laboració dels joves per tal de seguir habilitant l'espai. “Ho portàvem al programa electoral i juntament amb ells vam fer el projecte; ara volem continuar treballant per millorar l'entorn on es troba ubicat”, va manifestar Fusté. Per la seva banda, l'alcalde, David Mascort, va recordar que aquest és un altre compromís que s'ha complert del programa electoral amb què es va presentar fa un any.

Durant la inauguració hi va haver una exhibició i es va poder escoltar la música en directe de Bloc Quilombo en una jornada festiva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.