Infraestructures

Ultimen les obres de la pista d'atletisme del parc de la Serra

L'Ajuntament de Mollerussa treballa en la definició del seu model d'usos i gestió

Les obres de la primera fase de la pista d'atletisme del parc de la Serra s'entregaran aquesta mateixa setmana a l'Ajuntament de Mollerussa. Els treballs, que s'han dut a terme en dos mesos i mig, han culminat amb la instal·lació del tartan, que permet veure, completament definits, els sis carrils que té el nou equipament. L'actuació també ha inclòs el tancament perimetral del recinte, a més d'obres de drenatge d'aigua.

L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, va explicar ahir que, tot i estar acabada, la intenció és poder-la posar en marxa al mes de setembre “amb alguna activitat vinculada a clubs esportius”. El consistori treballa en la definició del model d'usos i gestió de la instal·lació. En aquest sentit, l'alcalde va dir que el pas següent serà aprovar quins són els requisits d'accés a l'equipament, que estaran basats en el funcionament d'altres pistes d'atletisme que s'han visitat darrerament.

Les obres del nou equipament tenen un caràcter plurianual i disposen d'un pressupost total de 444.000 euros, pràcticament la meitat dels quals han servit per completar aquesta primera fase. Per a la pista s'ha disposat d'un ajut de 300.000 euros de la Diputació de Lleida, mentre que la resta de recursos econòmics per tirar endavant aquest projecte procedeixen de fons propis del consistori de la capital del Pla d'Urgell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia