Infraestructures

Reurbanitzen el carrer d'Urgell de Tàrrega

L'Ajuntament de Tàrrega va dur a terme divendres una reunió amb els veïns del carrer d'Urgell que es veuran afectats per les obres de reurbanització. L'actuació obligarà a restringir el trànsit en aquest carrer, que és, a més, una de les principals vies de connexió amb la plaça Major.

Es preveu renovar-hi les voreres i la calçada, que estaran al mateix nivell, amb un sistema de llambordes especials antisoroll que permet que siguin retirades i col·locades amb facilitat en cas de futures obres. És un sistema una mica més car, el sobrecost del qual l'assumirà l'Ajuntament. El cost total del projecte és de 165.424 euros, i rebrà un ajut de 80.583 euros procedent del pla d'obres i serveis. Els veïns es repartiran el 66% del cost, és a dir, vora 56.000 euros, i la resta, el 34%, l'assumeix el consistori.

També preveuen renovar el clavegueram, pas previ i necessari per encarar una futura reforma de la plaça Major, que ha estat objectiu de diferents equips de govern.

Els veïns assumiran un cost d'entre 900 i 1.700 euros de mitjana en el cas de les cases i d'entre 250 i 600 euros els pisos. El preu es calcula en funció dels metres lineals de façana i de la superfície de l'habitatge, entre altres aspectes relacionats amb la finca. En general, els veïns estan satisfets amb el projecte, les obres del qual començaran a final d'any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia