Infraestructures

Posen pantalles acústiques en un pont de Gavà

Les obres reduiran el soroll que molesta els veïns del barri d'Ausiàs March

Els veïns del barri d'Ausiàs March deixaran, per fi, de patir el fort soroll que provoca el trànsit del pont de la C-234, que comunica la sortida de l'autopista C-32 amb el nucli urbà. La Generalitat ja ha començat a instal·lar una pantalla sonoreductora de formigó i metacrilat que té 223 metres de llargada i un metre i mig d'alçària. Al llarg d'aquesta setmana es col·locarà la peça de formigó, un cop s'hagi tret la barana de ferro que existeix actualment. Aquests són els treballs més lents i estan obligant a donar pas alternatiu als vehicles. Es preveu que el trànsit es normalitzarà el cap de setmana i que la setmana vinent s'instal·laran les làmines de metacrilat sense que hi hagi cap afectació al trànsit. L'obra té un cost de 150.000 euros.

Els veïns exigien una solució al soroll des del 2005 i, segons el consistori, amb la pantalla hi haurà una reducció del soroll que arriba als tres blocs més propers que permetrà complir la normativa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia