Infraestructures i serveis

Municipal

El mercat d’Amposta tanca per les obres de rehabilitació

El mercat municipal d’Amposta ha tancat aquesta setmana les portes i no tornarà a obrir fins al 5 d’agost a causa de les obres de rehabilitació de l’edifici. El tancament de l’equipament durant aquests dies permetrà instal·lar una estructura a l’interior per poder arranjar el sostre del mercat. Així, mentre s’executen els treballs de rehabilitació del sostre, el mercat podrà obrir al públic.

La primera fase de rehabilitació del mercat suposarà una inversió de 450.000 euros i és una de les principals actuacions del pressupost municipal. Els serveis tècnics municipals van detectar deficiències al sostre del mercat el 2008, però la reforma de l’equipament no s’ha abordat fins ara.

La previsió de l’Ajuntament d’Amposta és finalitzar les obres de rehabilitació del sostre i consolidació de les vidrieres laterals a final d’any, mentre que el 2018 s’executarà la segona part de les obres de reforma que afectaran la part exterior de l’edifici. També es faran nous uns lavabos exteriors. L’última actuació al mercat municipal d’Amposta va dur-se a terme fa més de vint anys, quan es van reformar totes les parades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia