Mont-roig del Camp demanarà a Foment la titularitat de la carretera N-340

A instància del Ministeri de Foment, l'Ajuntament de Mont-roig del Camp va aprovar ahir –amb els vots a favor de l'equip de govern i l'abstenció de l'oposició– demanar la titularitat de la carretera N-340 al seu pas per Miami Platja a l'Estat espanyol. Aquest tràmit s'inicia després que a l'estiu la carretera es convertís en via urbana, que s'ha alliberat de bona part de la circulació rodada també gràcies a l'obertura de l'autovia A-7.

La cessió d'aquest tram s'acompanyarà d'una dotació econòmica de 2.135.460 euros amb els quals el consistori podrà fer-se càrrec del projecte de millora del traçat, que acumula deficiències com ara el mal estat de l'asfalt, la manca d'il·luminació, la precària senyalització o la falta d'evacuació de les aigües pluvials.

Els grups a l'oposició, CiU i Vx+ van introduir algunes observacions respecte a aquest punt de l'ordre del dia del ple que es va celebrar ahir, sobre el fet que s'accepti la transferència de la titularitat d'un tram de carretera de gairebé 11 quilòmetres, a les quals l'alcalde, Fran Morancho, va respondre: «Demanem la titularitat perquè és bo per al municipi, i perquè és necessari per poder remodelar l'avinguda de Barcelona, però negociarem perquè Foment assumeixi la millora de les actuals deficiències abans de la cessió.» I, va dir, perquè els diners que ofereix el Ministeri «s'incrementin».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.