Infraestructures i serveis

municipal

Arenys de Munt transforma el mercat en un espai polivalent

L’equipament serà la seu temporal del bar del casal d’avis

L’edifici comercial municipal tindrà nous usos

El mercat d’Arenys de Munt deixa l’espai de les parades de fruita i verdures que ocupava fins a finals de l’any passat per tenir d’altres activitats. El primer pas ha estat els treballs d’enderroc de les parades que ocupaven l’edifici, que es vol transformar en un espai polivalent. Per això, ja s’ha col·locat un contenidor de runa a la riera on hi ha l’entrada principal de l’edifici.

L’equipament municipal està situat a tocar de la plaça de l’Església, on s’estan fent des de fa mesos les obres al casal d’avis. Tal com es va acordar amb l’entitat de la gent gran, per poder acabar les obres s’haurà de traslladar durant alguns mesos l’activitat del bar al mercat, on els avis també podran fer ball. “Esperem que la nostra sigui una estada curta, perquè l’edifici no està gaire ben aïllat per quan vingui el fred”, diu el president de l’esplai, Àlex Soler.

El trasllat, que s’havia anunciat per abans de l’estiu, es farà les pròximes setmanes, un cop s’hagi habilitat l’espai per fer servir de bar, mentre no s’enllesteixen les obres que encaren la recta final.

Els futurs usos de l’antic equipament comercial s’han de concretar encara, però la voluntat de l’equip de govern municipal és guanyar una sala polivalent on es puguin fer des de fires, demostracions i tastos dels productes de proximitat fins a xerrades.

LA FRASE

Esperem que la nostra sigui una estada curta, perquè l’edifici no està gaire ben aïllat pel fred
Àlex Soler
president del casal de la gent gran d’Arenys de Munt


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.