Urbanisme

Municipal

Nou concurs per acabar el teatre de Manlleu

L’Ajuntament i l’empresa que feia l’obra acorden rescindir el contracte

L’Ajuntament de Manlleu espera poder aprovar aquest dimarts o el que ve el nou projecte per rehabilitar el Teatre Centre i convocar un nou concurs per urgència (amb uns terminis més curts), després que l’empresa constructora que feia les obres, TOP Proyectos y Contratas, es trobi en fase de preconcurs de creditors. “Ens han plantejat rescindir el contracte i ho hem acceptat de mutu acord, perquè si no ens podíem trobar que a final d’any ens quedàvem sense empresa”, explica Enric Vilaregut, regidor de Serveis Territorials de Manlleu.

Vilaregut comenta que el termini de la fase d’obres que s’haurà de contractar de nou (previst inicialment de catorze mesos) quedarà reduït perquè amb el nou projecte “ara ja sabem quines sorpreses podem trobar-nos-hi”. Segons el regidor, l’obra que s’ha fet fins ara “és indispensable però poc visible, com els fonaments d’una casa”. S’han fet actuacions bàsiques com ara l’aïllament d’algunes parets, però “d’aquí a dos mesos esperem que es veurà molta feina”.

La fase d’obres que s’ha de posar a licitació s’intentarà que estigui acabada a finals d’estiu de l’any que ve –en paral·lel es treballa amb l’equip escenogràfic–, amb el desig d’inaugurar el teatre abans d’acabar el 2018. La nova licitació pot provocar una demora d’un mes, aproximadament, en la finalització.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia