Medi ambient

Les eleccions al Canal de la Dreta de l’Ebre arriben als jutjats

Les eleccions a la Zona Delta de la Comunitat de Regants del Canal de la Dreta de l’Ebre arriben avui al vespre amb polèmica. Poques hores abans de la convocatòria a la zona més determinant de les deu en què es divideix l’hemidelta dret, el fill de l’actual president, Manolo Masià, ha denunciat el candidat alternatiu, Dani Forcadell, per injúries i calúmnies, després que hagi qüestionat la falta de transparència i la política de contractacions al si de la institució.

El també president del PDeCAT a Amposta creu que la campanya i la convocatòria per renovar la presidència i part de la junta “han traspassat fronteres i s’han convertit en unes «eleccions de poder» per al partit que governa l’Ajuntament d’Amposta (Esquerra), fet que es rumoreja amb l’alcalde i treballadors de l’Ajuntament, fent visites i demanant els vots per al seu candidat, Dani Forcadell, d’una manera descarada i barroera utilitzant espais públics”.

“Declaro públicament que al meu estudi de disseny durant els dos últims anys la facturació amb la Comunitat de Regants del Canal de la Dreta de l’Ebre no ha arribat a l’1% de la facturació total i que en els últims 5 anys, ni suma un total del 2% de la meva facturació global”, afirma, i demana al candidat alternatiu que rectifiqui. Forcadell és agricultor, membre d’Unió de Pagesos i regidor a l’Ajuntament d’Amposta.

Avui al vespre es desvelarà si els comuners aposten per la continuïtat, amb Manolo Masià, o la renovació, amb Dani Forcadell. Les eleccions a la Zona Delta són l’avantsala per presidir la Comunitat General del Canal de la Dreta de l’Ebre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia