Medi ambient

Masià continuarà de president dels regants de la Dreta

Sense campanada a la comunitat de regants de la Dreta de l’Ebre. L’actual president, Manolo Masià, ha guanyat les eleccions a la Zona Delta, la més decisiva de les deu que integren la xarxa de canals de l’hemidelta dret. Masià, de 80 anys i que prolonga el càrrec que ocupa des de fa més de 40 anys, es va imposar amb 1.537 vots, pels 1.240 de la candidatura encapçalada per Dani Forcadell. Així, el productor i membre d’Unió de Pagesos ha quedat a poc menys de 300 vots d’arrabassar el càrrec a Masià, que pretén plegar d’aquí a dos anys, quan finalitza el mandat com a president de la junta general de la Comunitat de Regants.

En unes votacions restringides a la premsa i que van acabar de matinada, la participació presencial va ser superior al 50%, d’entre un cens de vora 5.000 vots ponderats.

D’altra banda, les eleccions de renovació de la presidència i part de la junta de la Zona integrada de Poble Nou van quedar suspeses per anomalies en les votacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia