Infraestructures i serveis

Caldes tindrà una pista esportiva al centre de la plaça Mauthausen

L’Ajuntament de Caldes canviarà el sòl de la plaça Amical Mauthausen, a prop de l’escola Sant Esteve, i el centre de l’espai es convertirà en una pista esportiva, apta per a la pràctica del bàsquet o del patinatge.

L’alcalde de Caldes, Salvador Balliu, confia que abans de final d’any ja hauran canviat el sòl de la plaça, que deixarà de ser de sauló i serà de formigó. El projecte està valorat en 61.000 euros, i els treballs s’allargaran un màxim de tres setmanes.

Modificació de crèdit

La pavimentació de la plaça Mauthausen serà possible gràcies a la modificació de crèdit obtinguda amb el romanent de tresoreria de l’exercici de l’any passat, segons va dir la regidora d’Hisenda, Àngela Frigolé, en el ple del mes passat. La modificació és de 449.716 euros i inclou, entre altres coses, 27.000 euros per a l’excavació i consolidació arqueològica a Sant Maurici i 107.000 euros per renovar parcs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia