Lamentable estat de conservació de la plaça Unió Musical de Torrent

És la segona vegada que el grup municipal Socialista realitza aquesta denuncia sense que s'haja experimentat cap millora

Els socialistes torrentins, mitjançant els seus representants a la municipalitat d'aquesta localitat de la comarca de l'Horta, han exigit la neteja immediata de la plaça i els seus voltants i recorda al govern que és responsabilitat seua mantenir els espais públics nets.

Tal i com asseguren els socialistes torrentins, des que el PP entrà al govern municipal, l'estat d'aquesta plaça ha anat degradant-se de manera galopant. la font es troba inactiva i l'aigua estancada suporta una quantitat de fem bastant considerable. Molts taulellets del sol estan trencats i hi ha una gran quantitat de pintades a les parets i bancs. Els arbres i palmeres tenen un deficient estat i la fusta que adorna alguns elements de la plaça està en absolut abandó.

Aquesta és la segona vegada que el grup socialista municipal realitza l'avís perquè la plaça que acull la parada del Metro Avinguda, torne a tenir l'aspecte original i s'adopten les mesures de manteniment necessàries per fer que aquesta plaça dispose de la presència, l'habitabilitat i el confort que reunia fa ara uns anys.

Menys inaugurar i més conservar

PERE ROSSELL

Generalment, als polítics locals els hi agrada més inaugurar més que no conservar. Ara que l'alcaldessa s'hi fa fotos al costat del seu regidor més jove, sota els fanals nous dels carrers de la zona alta del poble, cal recordar-li que hi ha molts indrets del poble que necessiten de conservació. Hi ha places, carrers, voreres i d'altres elements de mobiliari públic que han de ser restaurats o conservats. Tot no està en posar fanals a dojo, fins aconseguir enlluernar els vianants i contribuir a la contaminació lumínica del cel torrentí. Cal restaurar i condicionar la placeta de Sant Roc, la de l'Era, la de Santa Llúcia, la del Dominical... tot no està en tapar el fossat de la Torre i evitar que hi haja cotxes als seus voltants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.