Serveis

aprovació del plec de clàusules

Obres a la residència d'avis de Vandellòs

El ple de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, celebrat el passat dijous, va aprovar el plec de clàusules per l'adjudicació de les obres de reforma del centre assistencial polivalent de Vandellòs. El projecte de reforma consisteix a traslladar el centre de dia a la primera planta de l'edifici on es troba actualment, amb la finalitat d'unificar els serveis de fisioteràpia, cuina, magatzems, vestidors i altres espais comuns. A més, s'ampliaran les habitacions per poder tenir dormitoris dobles i donar cabuda a dues places més, de les 10 actuals a 12. El consultori mèdic se situarà a la planta baixa.

El plec de clàusules estarà en fase d'exposició pública i es preveu que es pugui adjudicar l'octubre i que les obres finalitzin a principis del 2017. L'obra s'adjudica per un pressupost inicial de 237.000 euros i es cofinançarà a través de la línia d'ajudes que convoca el Ministeri d'Indústria i Energia per als municipis de la zona d'influència de centrals nuclears.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.