Infraestructures i serveis

mobilitat

Prova pilot per treure cotxes d'Arenys de Mar

La setmana vinent es restringeix el pas de vehicles al carrer de la Parera

Coincidint amb la setmana europea de la mobilitat l'Ajuntament d'Arenys de Mar aprofitarà per portar a terme una prova pilot per restringir el trànsit al carrer Bisbe Català, conegut com el de la Parera. Està previst que s'instal·lin pilones fixes a l'entrada al carrer Pau Costa, i una barana al carrer Sant Antoni, que els veïns podran moure. El pas de vehicles s'autoritzarà únicament als veïns, usuaris dels pàrquings i establiments comercials.

Amb aquesta actuació es vol avaluar com funciona la restricció ja que l'any vinent està previst fer les obres per remodelar el carrer eliminant les voreres per donar prioritat als vianants. Aquesta és una de les actuacions previstes i pendents d'executar dels pressupostos participatius del 2015. La regidora de Via Pública, Laia Martín (ERC), assegura que el projecte s'està ultimant per poder-lo executar l'any vinent. “S'ha endarrerit pel pla econòmic financer, però els diners hi són”, assegura la regidora.

La urbanització del carrer és important ja que forma part de la ruta dels camins escolars per anar fins al rial del Bareu, cap a l'escola Sinera i l'escola bressol. “Volem veure l'impacte que pot tenir restringir el trànsit un cop s'hagin fet les obres”, conclou Martín.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia