Infraestructures i serveis

serveis

recollida d'escombraries

Tres empreses per a la neteja de Mollerussa

El servei s'adjudica en sis lots i entre tots sumen un import de 200.000 euros anuals

L'Ajuntament de Mollerussa sotmetrà a aprovació en el ple extraordinari d'avui l'adjudicació del servei de neteja d'edificis i espais públics. De les deu empreses que es van presentar al concurs, tres han estat les guanyadores.

L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, va explicar dimarts que l'empresa Serveis LIC assumirà la neteja de quatre dels sis lots en què es va subdividir el servei; així doncs, s'encarregarà dels centres escolars, els equipaments culturals, els espais exteriors i altres tipus d'equipaments. D'altra banda, les dependències del consistori aniran a càrrec de Pulit Lleida, i el servei a les instal·lacions esportives el prestarà Ilunion Limpieza. L'import global del servei de neteja serà de prop de 200.000 euros anuals.

Al ple també es portarà la declaració de plurianualitat de les obres del gimnàs de l'escola Mestre Ignasi Peraire. L'objectiu és incloure en el pressupost de l'any que ve una partida de poc més de 100.000 euros amb què finançar completament l'equipament i així evitar que els treballs quedin paralitzats en espera de les subvencions previstes que sufragarien prop del 50% del cost de l'actuació. Així, les obres es podran posar a licitació aquest mes amb la idea que el pavelló pugui estar enllestit a finals d'any o principis del 2017.

Un altre punt que es valorarà en la sessió d'avui és el desistiment de la licitació del servei de manteniment de jardineria. El motiu, segons l'alcalde, és que cal veure si els errors detectats en el plec de clàusules del concurs es poden esmenar o cal desestimar el procés i tornar-lo a posar a licitació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia