Serveis

Ampliaran els espais del centre de dia de Montbui

El centre de dia de Santa Margarida de Montbui tindrà unes instal·lacions més àmplies properament després del conveni signat aquesta mateixa setmana per l'Ajuntament de la localitat anoienca i la Fundació Sociosanitària Sant Josep, que s'encarrega de la gestió del servei. L'acord estableix les bases perquè el centre guanyi serveis i espais que permetin augmentar el nombre d'activitats de caire físic dels usuaris. Concretament, el projecte permetrà ampliar 450 metres quadrats la superfície del centre, dels quals 300 seran de pati exterior i 150, d'espais interiors.

L'ampliació donarà un nou ús a les instal·lacions de l'antiga llar d'infants Montxic, que va deixar de donar servei l'estiu del 2015. En aquell moment ja es pensava a aprofitar l'espai per al centre de dia, però no ha estat fins ara que s'ha signat el conveni per fer les obres de millora. L'alcalde, Teo Romero, assegura: “Aquest projecte és una prioritat per a nosaltres, ja que la demanda d'aquest servei continua creixent.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia