Infraestructures i serveis

biblioteques

Uns 13.000 usuaris més a la Biblioteca Jaume Vila de Mollerussa

L'equipament col·laborarà amb el Banc d'Aliments a partir d'aquesta tardor a través dels tallers infantils

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa ha guanyat prop de 13.000 usuaris –un 28,7%– en el primer semestre del 2016, un increment que té molt a veure amb el nou horari, que gairebé s'ha doblat respecte a l'anterior i que ara és de 49 hores a la setmana. La major afluència de públic s'ha notat, sobretot, els dimarts a la tarda. Tot i això, en termes globals, el volum de préstecs s'ha mantingut estable, segons va explicar l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona.

L'equipament col·laborarà a partir d'aquesta tardor amb el Banc d'Aliments. La directora de la biblioteca, Diana Solé, va dir que la iniciativa es durà a terme amb els quatre tallers infantils previstos per als mesos d'octubre i novembre, i que consistirà que els inscrits paguin simbòlicament i amb un aliment aquest servei.

La biblioteca també incrementarà la comunicació amb els usuaris via WhatsApp. L'any passat es va posar en marxa aquesta eina de comunicació per atendre consultes, però enguany també es donarà la possibilitat de rebre informació, mitjançant aquest canal, de les novetats i les activitats programades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia