Infraestructures i serveis

municipal

Més polèmica a Solsona per la gestió de la gossera

La polèmica sorgida fa un mes entre ecologistes i l'Ajuntament de Solsona a conseqüència de la persona escollida pel consistori per al manteniment de les noves instal·lacions de la gossera està lluny de solucionar-se. La reunió mantinguda ahir no ha convençut ni els ecologistes ni els animalistes, ja que l'alcalde, David Rodríguez, els ha fet saber que no canviarà la persona escollida perquè, segons ell, seria fer “una injustícia preventiva”. Per la seva banda, tant l'organització ecologista Ipcena com els animalistes consideren que la persona escollida no té “el perfil adequat”, ja que es tracta d'un criador de gossos i, a més, asseguren que té una denúncia posada per maltractament d'animals. Per aquest motiu, revisaran el conveni signat entre l'Ajuntament i aquesta persona, i no descarten portar-lo al Síndic de Greuges.

Per part seva, l'alcalde, David Rodríguez, defensava: “Imagineu-vos que el jutge diu que és innocent i nosaltres ja li hem aplicat un càstig. L'Ajuntament no ho pot fer això.”

La posada en marxa de la nova gossera, que està situada en una finca rústica de la partida de Sant Bernat, està en espera de finalitzar la instal·lació elèctrica, però és imminent. La gossera tindrà 22 boxs amb una capacitat màxima de quaranta gossos, dels quals cinc seran per a exemplars en quarantena.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia