Infraestructures i serveis

Municipal

Ultimàtum per l'antena que va amb gasoil

L'Ajuntament d'Arenys de Munt considera el servei molt deficient

L'Ajuntament d'Arenys de Munt manté una tensa relació amb l'empresa Movistar pel mal servei que dóna als veïns. Fa uns dies que els abonats de la companyia es van tornar a quedar sense cobertura en els telèfons mòbils, un fet que ja és habitual per als clients, que ja saben que això passa quan l'antena que repeteix el senyal s'atura perquè s'ha quedat sense gasoil al grup electrogen. És un sistema precari en plena era de les tecnologies que la companyia va instal·lar fa sis anys de manera provisional i que encara es manté intacte. L'antena es va instal·lar estratègicament al turó del cementiri, per salvar l'orografia que dificulta la transmissió de les telecomunicacions al municipi.

L'Ajuntament, que va cedir l'ús dels terrenys a Movistar, li ha donat un ultimàtum. Consideren que s'ha incomplert el conveni pel qual s'havien de fer obres de millora pel seu bon funcionament. “Van dir que fer arribar l'escomesa elèctrica els sortia massa car, però no fan res per garantir-ne el funcionament”, lamenta la regidora de Comunicacions, Maria Ballester (CUP).

L'Ajuntament va cobrar al juny els 5.340 euros de la taxa d'ocupació dels terrenys que Movistar no havia pagat des del 2012, però per ara encara no té cap projecte de millora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia